Alianța PMP-PSD a fost consfințită, astăzi, prin votul acordat în Consiliul Local Călărași

Partidul Național Liberal – Filiala Călărași va face oopoziție constructivă în Consiliul Local Călărași, după ce vineri, 6 noiembrie, Partidul Mișcarea Populară a coalizat cu PSD, nominalizând cei doi viceprimari din partea celor două partide, încălcând, astfel, dorințele exprimate public de către liderii centrali, atât de către președintele PNL, premierul Ludovic Orban, cât și de către președintele PMP, Eugen Tomac, pentru realizarea de alianțe în consiliile locale.

Consilierii locali PNL vor promova, în următorii patru ani, proiectele pentru dezvoltarea orașului, și nu vor neglija cele 11.000 de voturi de dreapta acordate de călărășeni pe 27 septembrie. Consilierii locali PNL se vor asigura de faptul că toate proiectele de dezvoltare durabilă ale fostei administrații liberale vor fi continuate și vor aduce în atenția publică orice derapaj al majorității PMP-PSD de la nivelul municipiului Călărași.

Material publicat la comanda PNL Călărași de către Lotmar Media SRL
CUI Mandatar 11200025

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide