Alina Jipa (manager Centrul Cultural Călărași): „Președintele Consiliului Județean mă hărțuiește permanent”

Într-un filmuleț apărut pe youtube, managerul Centrului Cultural Județean Călărași, Alina Jipa, îl acuză pe președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, de hărțuire. Totul ar fi plecat în urma unei discuții în care Iliuță ar fi amenințat-o pe Alina Jipa că o dă afară dacă nu se înscrie în „noul” PNL. Mai exact, să treacă din echipa lui Filipescu în echipa sa.

După alegerile din vară, pe terasa de pe Plaja Mare, acolo unde liberalii se întâlniseră să sărbătorească victoria, între cei doi s-a iscat un conflict spontan, Alina Jipa făcându-l „țăran” pe Iliuță.

De atunci și până în prezent, conform spuselor Alinei Jipa, Vasile Iliuță o hărțuiește în permanență. „Acum e hărțuire… Ceea ce îmi face… mă hărțuiește, cumplit! Sexual, nu, dar în cadrul instituției face multe abuzuri.”

Aceasta mărturisește că, în urmă cu mai mult timp, Vasile Iliuță i-a cerut să se culce cu el însă l-a refuzat, motiv pentru care, crede managerul CCJ Călărași, Iliuță are acum acest comportament.

În replică la acuzațiile Alinei Jipa, Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, a declarat astăzi într-o conferință de presă că spusele acesteia sunt niște prostii.

„Astăzi (14.12.2016) am avut o discuție cu doamna Jipa în care i-am spus că expune Centrul Cultural Județean într-un mod neplăcut. Am rugat-o să facă un pas înapoi. Nu neapărat demisia. Sunt mai multe înțelesuri… E o prostie ce se spune în acel filmuleț. Dacă situația va continua în acest mod voi cere consilierilor județeni reorganizarea instituției.”, a declarat Vasile Iliuță.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide