Alitrans a introdus patru autobuze noi pe traseele din Călărași

Societatea care efectuează serviciul de transport public local în municipiul Călăraşi, Alitrans Com SRL, a achiziționat patru autobuze moderne noi ce vor deservi traseele locale din Călărași.

Conform contractului de delegare a serviciului de transport local, societatea Alitrans a avut nevoie de aprobarea Consiliului Local pentru a realiza această achiziţie, lucru ce s-a întâmplat în şedinţa de Consiliu din luna iulie 2018.

Reprezentanții societății de transport au declarat că intenționează să modernizeze întreg parcul auto format din 15 autobuze. Acestea spun că speră să beneficieze, în continuare, de sprijinul Primăriei Municipiului Călărași și al Consiliului Local pentru achiziționarea a încă 11 autobuze, în perioada următoare.

Autobuzele sunt produse în Turcia de Guleryuz, o reprezentanță a Mercedes, au 40 de locuri și beneficiază de aer condiționat.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide