Amenzi de 15.100 lei aplicate de inspectorii ITM Călărași în săptămâna 20-24 martie a.c.

În săptămâna 20 – 24 martie 2017, ITM Călăraşi a efectuat controale în domenii de activitate precum agricultură, comerţ, confecţii, fabricarea ambalajelor uşoare din metal, confecţii metalice, fabricarea sulfatului de aluminiu, fabricarea componentelor pentru imprimante, transporturi, alte domenii de activitate.

Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă au verificat 34 de angajatori, 4 au fost sanctionaţi din care un angajator a fost sancţionat pentru muncă fără forme legale, s-au aplicat amenzi in valoare de 11.100 lei şi  au fost dispuse 62 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

Pe securitate şi sănătate in muncă s-au efectuat 21 de controale, 19 angajatori au fost sancţionaţi si s-a aplicat o amendă in valoare de 4.000 lei si 37 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 38 de măsuri cu termene precise de rezolvare.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide