Amenzi de aproximativ 400.000 de lei aplicate de polițiștii călărășeni în ultimele zile

În perioada 12 – 16 august 2016, pe timpul activităţilor desfăşurate pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea faptelor antisociale, menţinerea fluenţei şi siguranţei traficului rutier cu ocazia manifestărilor prilejuite de sărbătoarea „Adormirii Maicii Domnului”,  poliţiştii din Călăraşi au constatat în flagrant 4 infracţiuni şi au aplicat peste 500 de sancţiuni contravenţionale. Ca urmare a măsurilor întreprinse de poliţişti, pe raza judeţului Călăraşi, nu s-au produs accidente grave de circulaţie, care să fi fost soldate cu persoane decedate, nici acte grave de tulburare a ordinii publice sau infracţiuni de mare violenţă. În urma acţiunilor desfăşurate poliţiştii au constatat în flagrant 4 infracţiuni, dintre care 3 de conducerea unor vehicule de persoane aflate sub influenţa alcoolului şi 1 de conducere fără permis.

Au fost aplicate peste 500 sancţiuni contravenţionale dintre care 297 potrivit prevederilor  OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 97 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, celelalte sancţiuni fiind aplicate potrivit altor acte normative. Valoarea totală a amenzilor a fiind de aproximativ 400.000 lei. Poliţiştii rutieri au reţinut 15 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare. Totodată, faţă de 31 de persoane poliţiştii au demarat cercetări întocmind pe numele acestora dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni, iar pentru 3 persoane poliţiştii au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore şi introducerea în arestul I.P.J. Călăraşi.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide