Angajați ai Saint Gobain au furat argint industrial în valoare de 90.000 lei

În această dimineaţă, polițiștii din Călăraşi au efectuat 9 percheziţii domiciliare într-un dosar penal ce are ca obiect săvârşirea de furturi de argint industrial, în valoare de 90.000 de lei, dintr-o firmă specializată în producţia de sticlă.

La data de 8 noiembrie  a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi descind la locuinţe din localităţile Roseţi, Unirea şi Călăraşi, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în luna septembrie a.c., persoanele în cauză, angajate ale societăţii, ar fi sustras aproximativ 38 de kilograme de argint industrial dintr-o societate comercială specializată în producţia sticlei.

Prejudiciul estimat este de 90.000 de lei. Vor fi puse în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri și dispunerea măsurilor legale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
1.733 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 1.733 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Spania...

Închide