Aniel Nedelcu Pațurcă: „Ganea nu vine la Agricola Borcea!”

Față de zvonurile care circulă în Călărași privind cooptarea în staful tehnic al echipei Agricola Borcea, într-o funcție sau alta a tehnicianului, Ionel Ganea, contactat telefonic, primarul Aniel Theodor Nedelcu Pațurcă a dorit să facă unele precizări.

”Această informație NU ESTE ADEVĂRATĂ! În iarna anului 2017, înainte de instalarea antrenorului Daniel Iftodi, s-au purtat discuții cu Adrian Iencsi. Acesta a refuzat, motivînd că are angajament la FC Hunedoara, recomandânu-l pe Ionel Ganea. Doar atât!

Rog toți ”prietenii” să lase deoparte interesele personale pentru Agricola Borcea! Este un demers nepoliticos, chiar acum înaintea derby-ului interjudețean cu Modelu. Să nu încerce să destabilizeze lucrurile în răndul jucătorilor aruncând pe piață acest zvon, că la Borcea va veni Ganea.

Echipa are antrenor! Profesorul Virgil Nițoi, este și va rămâne antrenor la Agricola Borcea! La finele acestui retur, vom trage line, vom analiza ce a fos bine, ce a fost rău și, vom vedea ce va fi!”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide