Antrenament cu iz de meci oficial!

CSM Călărași – CSM București 38-35 (19-15)

Mircea Brânduşă. Cu două zile înaintea debutului Cupei Unirea, CSM Călărași a susținut un meci de verificare. Primul din acest an. Adversar, CSM București, echipă ce evoluează în Liga Națională.

Antrenorul sârb Boyo Rudici a venit la Călărași cu cel mai bun lot din care nu au lipsit Dedu, Capotă, Beșliu, Sasha, Sânceleanu, Racoțea, Pătru, Macovei și ex-călărășeanul Sava. Prima repriză a fost una lentă, de tatonare, în care jucătorii antrenați de Sabin Dacău au arătat foarte multe lacune în apărare.

E drept, Dacău a început cu un prim șapte surprinzător: Manole, Mitrea, Popovici, Voinea, Vijbovschi, Frățilă și Șania. Atacurile au fost sterile, ratările copilărești, chiar două aruncări de la7 metri. S-a mers cap la cap până în min. 25, când la scorul de 14-13 Șania a avut 3 min. de grație creând o diferență de 5 goluri pe tabelă. Până la urmă, repriza s-a încheiat cu 19-15 în urma unor tresăriri de orgoliu al lui Capotă și Beșliu.

Impulsionați de sosirea primarului Drăgulin și a delegației Federației Române de Box în frunte cu Leonard Doroftei, dar și de prezența generalului Cornel Oțelea, jucătorii ambelor echipe a oferit o repriză a doua deosebit de spectaculoasă. Dacău i-a introdus pe Săulescu, Roșca, Borody, Gavriloaia, Savlovschi și Ruseanu. Boyo Rudici pe Iancu, Militaru, Constantinescu, Stencioiu. Săulescu a pus presiune pe apărarea oaspeților, a dat viteză jocului, a lansat interii și a oferit combinații de pe o extremă pe alta încheiate cu goluri foarte frumoase.

„Spre poartă Roșca, spre poartă Săulescu, spre poartă Șania! Atacați, șutați din9 metri! Bravo, măi! Așa, vezi că se poate!” striga Dacău, aflat cu un genunchi pe suprafața de joc. Omul trăia cu adevărat jocul. La sfârșit, tabela arăta 38-35. O victorie muncită în urma unui joc în compania unui adversar redutabil care a tratat meciul ca pe unul oficial.

Mai mult decât victoria contează concluzia d-lui Dacău: „Am văzut unde suntem descoperiți. Voi căuta soluții pentru jocurile din Cupa Unirii. Mă bucur că jucătorii au dat dovadă de unitate. Au arătat că sunt o familie. Returul campionatului îl vom aborda cu un joc pe baze solide, cu multă seriozitate, râvnă și nu în ultimul rând forma fizică a fiecărui jucător.”

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide