Anunț către datornicii Ecoaqua Călărași

ECOAQUA SA – Sucursala Călăraşi informează clienţii beneficiari ai serviciului de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare că, în perioada mai- iunie 2018, desfăşoară activitatea de notificare a tuturor datornicilor de la blocuri şi case în vederea recuperării sumelor restante, conform procedurilor existente la nivelul societăţii.

Prin prezenta notificăm clienţii restanţieri cu privire la obligaţia achitării acestor servicii în termenul legal înscris pe factură.

Atenţionăm debitorii că, în cazul neachitării imediate şi integrale a debitelor restante notificate, ori a neprezentării la sediul societăţii noastre pentru plata parţială şi/sau eşalonare, vom proceda la debranşarea de la reţeaua publică de distribuţie a apei şi canalizare conform art.32 din Legea nr.241/2006 şi vom recurge la recuperarea sumelor pe care ni le datoraţi pe calea executării silite.

ECOAQUA SA – Sucursala Călărași

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
A fost semnat contractul pentru proiectul „Modernizare străzi în cartierul Mircea Vodă, municipiul Călărași”- Lot 1

Miercuri, 9 mai 2018, a fost semnat contractul ce vizează proiectarea și execuția pentru proiectul ”Modernizare străzi în cartierul Mircea...

Închide