Anunț de mediu

Anunț public privind solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu care va fi depusă la Agenția de Protecția Mediului Călărași, Șos. Chiciu, Nr. 2, cod 910005, de către societatea Euroavi SRL, cu sediul social în sat Drajna Nouă, Com. Dragalina, Județul Călărași, în scopul desfășurării activității 1012-prelucrarea și conservarea cărnii de pasăre, prevăzută în anexa 1 a Legii 278/2013, în categoria EXPLOATAREA ABATOARELOR CU O CAPACITATE DE PRODUCȚIE DE PESTE 50 TONE PE ZI.

Solicitarea de emitere a autorizației integrate de mediu se referă la instalație nouă.

Informații privind impactul potențial asupra mediului al activității pentru care se solicită emiterea autorizației integrate de mediu pot fi consultate în timpul programului de la lucru la sediul Agenției de Protecția Mediului Călărași, Șos. Chiciu, Nr. 2, cod 910005.

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc la sediul Agenției de Protecția Mediului Călărași, Șos. Chiciu, Nr. 2, cod 910005 sau electronic la adresa de email: office@apmcl.anpm.ro și/sau tel/fax 0242.315.035; 0242.311.926; tel. 0746.248.675.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide