ANUNŢ DE PRESĂ

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă faptul că miercuri, 14 noiembrie, a înştiinţat, prin adresa nr. 51469, antreprenorul Telpron Comex SRL  al obiectivului de investiţii ”Reparaţii capitale în municipiul Călăraşi-lot 1”(străzile Muşeţelului, Bd. Cuza Vodă şi Ştirbei Vodă), cu privire la:

„În urma verificărilor efectuate în teren, după execuţia îmbrăcăminţii din asfalt s-a constatat că pe unele zone există denivelări cu valori mai mari decât prevederile proiectului de execuţie.

Faţă de cele constatate, solicităm ca până la recepţia la terminarea lucrărilor să luaţi toate măsurile în vederea încadrării planeităţii îmbrăcăminţii asfaltice în prevederile proiectului.”

Totodată menţionăm faptul că, pe tronsonul bd. Cuza Vodă pe care s-a turnat asfalt săptămâna trecută sesizările cu privire la ”găurile” lăsate nu se justifică deoarece acolo se vor amenaja gurile de cămin prin aducerea lor la cotă. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Biroul de presă

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide