Anunț de presă privind finalizarea proiectului ”Dezvoltarea activității ECONLOGISTIC GRUP S.R.L prin achiziția de echipamente performante”

Călărași, 28/03/2019

Privind finalizarea proiectului

”Dezvoltarea activității ECONLOGISTIC GRUP S.R.L prin achiziția de echipamente performante”

  1. Număr referință: Cod SMIS 108575, contract de finanțare nr. 923/31.01.2018
  2. Finanţat din Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri
  3. Autoritatea de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice
  4. Organism Intermediar: Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia
  5. Alte informaţii: ECONLOGISTIC GRUP S.R.L, în calitate de beneficiar, anunţă finalizarea proiectului cu titlul ”Dezvoltarea activității ECONLOGISTIC GRUP S.R.L prin achiziția de echipamente performante” ce s-a implementat în Municipiul Călărași, Județul Călărași.

Obiectivul general al proiectului constă în consolidarea pozitiei pe piata locala si regionala a companiei ECONLOGISTIC GRUP S.R.L în domeniul execuției de lucrări de construcții a drumurilor si autostrăzilor.

Rezultatele proiectului au constat în: Atingerea unui număr mediu de salariați total de 11 la sfârșitul anului fiscal ulterior celui în care se va finaliza implementarea proiectului si mentinerea acestuia pe toata perioada rămasă din durabilitatea proiectului (3 ani de la realizarea plății finale în cadrul contractului de finanțare).

Valoarea totală a contractului de finanţare este de 678.439,05 lei din care valoarea eligibilă a proiectului este de 570.116,85 lei, unde 387.679,46 lei reprezintă finanțare FEDR, iar suma de 68.414,02 lei reprezintă finanţare din bugetul naţional.

Perioada de implementare a proiectului este de 29 de luni, respectiv între data de 01.11.2016 și data de 31.03.2019.

Prin creșterea numărului de salariați cu 5 și prin dezvoltarea activității societății în domeniul lucrărilor de construcții a drumurilor si autostrăzilor ca urmare a achiziției de echipamente specializate, investiția realizată a avut un impact pozitiv la nivel local și regional, prin creșterea competitivității sectorului general de lucrări de construcții a drumurilor si autostrăzilor din regiunea Sud-Muntenia.

Mai multe detalii despre implementarea acestui proiect puteți obține de la ECONLOGISTIC GRUP S.R.L, cu sediul în Municipiul Călărași, Str. Mușețelului, nr. 1A, bl. J55, sc. B, et. 3, ap. 12, Județul Călărași, telefon: 0736.476.948, e-mail: pastealex@yahoo.com, persoana de contact: Paște Alexandru-George.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide