ANUNŢ / În atenţia General Investment SRL

În baza prezentării ofertei de vânzare a CONADI (3.03.2016) precum şi a adresei General Investment (9.09.2016) ADI Ecoaqua a început din anul 2016 demersurile pentru achiziţionarea clădirii din Str. Progresul, nr. 27, bl BBB, Călăraşi în sensul parcurgerii unor etape interne şi a iniţierii dicuţiilor necesare cu societatea dumneavoastră.

În urma discuţiilor purtate între părţi s-a decis actualizarea cărţii funciare aferente imobilului. După mai multe adrese asupra subiectului, CONADI s-a angajat, la începutul anului curent, că va realiza această actualizare, lucru care nu a fost îndeplinit.

În momentul de faţă ADI Ecoaqua este chiriaş pe o mică suprafaţă din această clădire, restul încăperilor aflându-se în conservare, la ultima vizită a unui reprezentant al dumneavoastră s-a constat şi o degradare a unei părţi din clădire. Contractul de închiriere dintre ADI şi General Investment va expira în luna octombrie.

Pe lângă faptul că în cei doi ani a avut loc o degradare a imobilului, acesta fiind în marea lui parte nefolosit, am constat şi o depreciere severă a cursului de schimb valutar fapt de natură să influienţeze preţul în lei şi implicit impactul bugetar al eventualei achiziţii în detrimentul Asociaţiei.

În condiţiile în care se împlinesc doi ani de la demararea discuţiilor privind achiziţionarea clădirii iar procesul nu a fost finalizat iar contractul de închiriere se află pe sfârşit Adunarea Generală a Asociaţilor ADI Ecoaqua va lua în curând o hotărâre în ceea ce priveşte viitorul sediu al Asociaţiei.

În sensul celor prezentate mai sus dorim să cunoaştem dacă societatea dumneavoastră mai este interesată în vânzarea imobilului iar în cazul în care răspunsul este pozitiv dorim asumarea unor termene clare privind actualizarea documentaţiei ce va sta la baza procesului de vânzare cumpărare.

Director Executiv,

Drăgulin Alin-Bogdan

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide