ANUNȚ LICITAȚIE

Primăria comunei Şoldanu, judeţul Călăraşi, organizează în data de 9 iunie 2016, ora 10, la sediul primăriei comunei Şoldanu, licitaţie publică deschisă cu strigare pentru închirierea suprafeţei de 33,2542 ha teren arabil, aparţinând izlazului comunei Şoldanu, judeţul Călăraşi, aflat în proprietate privată a comunei Şoldanu şi în administrarea Consiliului local.

Suprafaţa de 33,2542 ha teren arabil, situată în tarlalele nr. 16, nr. 17, nr. 56-parcela nr. 1 şi nr. 93, va fi închiriată pentru o perioadă de 5 ani, în loturi de câte 1 ha teren arabil sau fracţiune, persoanelor fizice, în scopul cultivării şi exploatării acestora.

Documentaţia de licitaţie se poate achiziţiona de la sediul primăriei Şoldanu, judeţul Călăraşi, la preţul de 20 de lei.

Cererile de înscriere la licitaţie însoţite de documentele aferente se vor depune până la data de 8 iunie 2016, ora 16, la sediul primăriei comunei Şoldanu, iar data limită pentru solicitarea clarificărilor este 3 iunie 2016.

În cazul în care nu au participat cel puţin 3 ofertanţi sau niciun licitant nu oferă sumă egală sau superioară preţului de pornire cu respectarea pasului, licitaţia se va repeta în data de 30 iunie, ora 10.

Pentru relaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa secretariatului primăriei Şoldanu, telefon 0242/530530.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit la Călăraşi la lansarea candidaţilor PSD

În data de 18 mai, preşedintele PSD, Liviu Dragnea a fost prezent la Călăraşi pentru a participa la lansarea candidaţilor...

Închide