ANUNŢ / PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAŞI 

Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs pentru recrutare în vederea ocupării funcţiei publice de execuţie vacantă de referent de specialitate, clasa II, grad profesional superior la Compartimentul Relaţii Publice şi Minorităţi – Direcţia Juridică şi Administraţie Locală din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Condiţii cumulative pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacante de referent de specialitate, clasa II, grad profesional superior la Compartimentul Relaţii Publice şi Minorităţi – Direcţia Juridică şi Administraţie Locală din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi.

-sa îndeplinească condiţiile art. 54 din legea nr.188/1999 privind statutul funcţionarilor publici, republicată 2;

-studii superioare de scurtă durată, absolvite cu diplomă;

-vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Concursul se organizează la sediul Primăriei Municipiului Călaraşi din strada Bucureşti nr.140 A, în data de 05.12.2017, ora 11.00 – proba scrisă şi 07.12.2017, ora 14.00 – interviul.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 zile de la data publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, la Biroul Resurse Umane Salarizare din cadrul Primăriei Municipiului Călaraşi.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din H.G. nr.611/2008.

Condiţiile de participare şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Primăriei Municipiului Călăraşi.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane Salarizare, telefon 0242311005 interior 111.

PRIMAR,

DANIEL ŞTEFAN DRĂGULIN

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Vânzare apartament 3 camere

Vând apartament cu 3 camere, semimobilat, cu îmbunătăţiri, loc parcare, etaj 5/8, zona Crângaşi, Bucureşti. Relaţii la telefon 0724.502.914.

Închide