Anunţ Primăria Şoldanu

În baza Hotărârii Consiliul Local Nr. 6/ 02.04.2020, primarul comunei Şoldanu, Iulian Geambaşu, a dispus o serie de măsuri şi acţiuni pe perioada stării de urgenţă în vederea prevenirii răspândirii şi gestionării infecţiei cu corona virus: dezinfectarea periodică a spaţiilor publice administrate de primărie, a sediului instituţiei, a şcolilor şi grădiniţelor. La data de 13.04.2020, la nivelul comunei este înregistrat un singur caz de infectare a unui cetăţean venit din Franţa, care este la spitalul Matei Balş pentru tratament de specialitate.

De asemenea, Primăria a sprijinit, la cerere, un număr de 33 de persoane vârstnice, cărora le-achiziţionat contra cost alimente şi medicamente. Nu în ultimul rând, în perioada sărbătorilor pascale, primarul Iulian Geambaşu le solicită locuitorilor să respecte măsurile impuse de ordonanţele militare în vigoare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide