Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

UAT Valea Argovei titular al proiectului „Asfaltare străzi în comuna Valea Argovei, judeţul Călăraşi”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, evaluare de impact asupra mediului şi evaluare adecvată de către APM Călăraşi, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată, pentru proiectul „Asfaltare străzi în comuna Valea Argovei, judeţul Călăraşi”, propus a fi amplasat în comuna Valea Argovei.
1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Călăraşi, Şoseaua Chiciu, Nr. 2, judeţul Călăraşi, în zilele de luni-vineri, între orele 9-12, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro
2. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.
* Se va menţiona dacă se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontalier, privind proiectul în cauză.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide