Anunț public privind decizia etapei de încadrare

SC COSLO ZINCĂ SRL, din municipiul Călărași, str. Rocada, nr. 32, județul Călărași, titular al proiectului „DESFIINȚARE C15, C16, C17 ȘI CONSTRUIRE CLĂDIRE BIROURI ȘI ANEXE”, propus a fi amplasat în mun. Călărași, str. Rocada, nr. 32, jud. Călărași, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare FĂRĂ evaluare de impact asupra mediului și FĂRĂ evaluare adecvată de către Agenției pentru Protecția Mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului  și de evaluare adecvată pentru proiectul  „DESFIINȚARE C15, C16, C17 ȘI CONSTRUIRE CLĂDIRE BIROURI ȘI ANEXE”, peopus a fi amplasat în mun. Călărași, str. Rocada, nr. 32, jud. Călărași.

1.Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Călărași, Șoseaua Chiciu, Nr. 2, jud. Călărași, în zilele de luni-vineri, între 9-12, precum și la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anmp.ro.

2.Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide