Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (RADU G. ERMINA P.F.A.)

 

RADU G. ERMINA P.F.A. , cu sediul in comuna Dichiseni, satul Satnoieni, strada Lichiresti, nr. 96, jud. Calarasi, titular al proiectului “INFIINTARE LIVADA MIXTA ARBUSTI SI CIRES LA P.F.A. RADU ERMINA IN SISTEM SUPERTENSIV ECOLOGIC”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Calarasi, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “INFIINTARE LIVADA MIXTA ARBUSTI SI CIRES LA P.F.A. RADU ERMINA IN SISTEM SUPERTENSIV ECOLOGIC”, propus a fi amplasat în comuna Dichiseni, satul Satnoieni, jud. Calarasi.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi Soseaua Chiciului, Nr. 2, jud. Calarasi, în zilele de luni-vineri,  între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Prezentul anunţ va fi publicat atat in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia.  

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide