Anunț/Spații de închiriat pe durata desfășurării Festivalului „Hora Mare”

Centrul Cultural Județean Călărași anunță închirierea spațiilor de pe platoul din fața Săli de spectacole „Barbu Știrbei”, în perioada 12 – 15 August 2016, pe durata desfășurării Festivalului Internațional de Folclor „Hora Mare”.

Spațiile vor fi închiriate în limita spațiului disponibil astfel: pentru micii comercianți limita maximă este de 10 m2 (un cort), iar pentru terase, spațiul alocat este de maxim 50 m2.

Pentru închirierea spațiului, pe perioada festivalului, este necesară întoacmirea unui dosar care să conțină următoarele documente:

– cerere prin care să fie solicitată în mod clar suprafața dorită pentru închiriere. Cererea să conțină toate datele de identificare ale solicitantului, obiectul activității pentru care solicită spațiul și toate datele de contact

– copie a certificatului de înregitrare fiscală eliberat de Registrul Comerțului

– în cazul în care solicitanții cer spațiu mpentru comercializarea produselor alimentare, să atașeze o copie după avizele la instituțiile abilitate (DSV, DSP, etc.)

– în cazul activităților distractive destinate copiilor (carusele, tobogane, trenulețe, etc) solicitanții trebuie să prezinte avizul în urma verificării ISCIR a echipamentelor folosite.

Dosarele se depun la secretariatul Centrului Cultural Județean Călărași, data limită fiind 30 iulie, până la ora 14.00.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide