APIA Călărași/După data de 10 iulie a.c., cererea unică de plată nu mai este admisă la calcul

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judeţean Călăraşi informează fermierii, precum şi pe toţi cei interesaţi, că termenul limită pentru depunerea cererilor unice de plată este data de 10 iulie 2015, inclusiv.

După data de 10 iulie a.c., cererea unică de plată nu mai este admisă la calcul.

Reamintim că în condiţiile prevederilor art. 13 alin. (1) din Regulamentul delegat (UE) nr. 640/2014, cererile unice de plată au putut fi depuse şi după data de 15 iunie, în termen de 25 de zile calendaristice, cu o reducere de 1 % pentru fiecare zi lucrătoare a sumelor la care fermierul ar fi avut dreptul dacă cererea unică de plată ar fi fost depusă până la data de 15 iunie, în acest an.

Menţionăm că, până la acest moment au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor unice de plată, un număr de 929.255 cereri de plată, pentru o suprafaţă de 9,35 milioane hectare, la care se adaugă cererile şi suprafeţele digitizate dar neînchise, respectiv 26.882 cereri pentru o suprafaţă de 177.791,91 hectare. De asemenea, fiind cerere unică ce cuprinde atât sectorul vegetal cât şi cel zootehnic, la numărul de cereri menţionat anterior se mai adaugă şi un număr de 55.225 cereri ce nu cuprind plăţi pe suprafaţă ci numai animale.

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide