APIA Călărași/Ultima zi de depunere a cererilor de revizuire privind bunăstarea animalelor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – APIA Centrul județean Călărași informează că, până la data de 15 iunie 2016 inclusiv, beneficiarii Măsurii 215 – Plăți în favoarea bunăstării animalelor – pachet a) porcine și pachet b) păsări, aflaţi sub angajament în derulare, pot depune, fără aplicare de penalităţi de întârziere, cererile de accesare a clauzei de revizuire pentru anul de cerere 2015, precum și cererile de plată pentru anul 2016, în conformitate cu prevederile Ordinului nr.826/09.06.2016 pentru aprobarea modelului cererilor de plată precum și a modelului formularelor de accesare a clauzei de revizuire a angajamentelor încheiate în cadrul Măsurii 215 – Plăți în favoarea bunăstării animalelor, publicat în Monitorul Oficial nr.437/10.06.2016 și Monitorul Oficial  nr.437 bis/10.06.2016. Cererea de accesare a clauzei de revizuire se depune pentru angajamentele aflate în derulare, separat pe fiecare sesiune de depunere, pentru activitatea desfăşurată până la 31.12.2015.

Cererea de plată pentru anul 2016 se depune pentru angajamentele aflate în derulare, în aceeași perioadă, cumulând toate sesiunile de depunere, pentru activitatea estimată 01.01.2016 – 31.12.2016. Cererile de plată și clauzele de revizuire depuse după data-limită de depunere, sunt admisibile inclusiv în intervalul de 25 de zile calendaristice cu penalizare (întârzierea determină o reducere pe zi lucrătoare de 1 % a sumelor la care ar fi avut dreptul beneficiarul în cazul în care cererea ar fi fost depusă – cf. art.13 din Regulamentul nr.640/2014 – până la termenul stabilit, menționat în paragraful anterior). După încheierea perioadei de depunere cu penalizare, cererile nu mai sunt admisibile la calculul plății.

Cererile de accesare a clauzei de revizuire vor fi completate pe format hârtie şi depuse la centrul judeţean al Agenţiei, respectiv al municipiului Bucureşti, unde au fost depuse cererile de plată aferente anului 2015. Cererile de plată vor fi depuse la centrul judeţean APIA, respectiv al municipiului Bucureşti, pe a cărui rază teritorială se află sediul social al beneficiarului sau pe raza teritorială unde are capacitatea de producţie cea mai mare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide