Artiști de marcă pe scena Parcului Dumbrava la „Noaptea Albă a Muzicii Folk”

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași organizează vineri, 20 iulie 2018, începând cu ora 21.30, pe scena din Parcul „Dumbrava”, proiectul cultural „Noaptea Albă a Muzicii Folk”.

„Tatăl meu mi-a făcut cadou o chitară spaniolă cu corzi de plastic, pe care o cumpărase de la un prieten. Am ieșit cu chitara mea în parc, acolo mă întâlneam cu prietenii și cântam. Așa s-au născut primele cântece și prietenii au fost primii mei spectatori”, spunea Mircea Vintilă, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică folk.

Iubitorii acestui gen de muzică și nu numai sunt așteptați în Parcul Dumbrava să-și bucure sufletul într-o noapte frumoasă de vară și să continue povestea fără de sfârșit a folkului.

Vor susține recitaluri Mircea Vintilă, Emeric Imre, Dinu Olărașu, Titus Constantin, Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihăilescu, Zoltan Butuc, Țapinarii, Viorel Burlacu. Invitat special actorul Marius Bodochi. Prezintă Elena Loretta Popa.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide