Asociaţia Elevilor din Călăraşi, participare la training în Slobozia

Asociaţia Elevilor din Călăraşi, a fost prezentă, prin reprezentanţii săi, weekendul trecut, la un training organizat de Forumul Tinerilor din România. Training-ul face parte din proiectul „Cool Jobs” şi a avut loc în Slobozia.

„Activitatea s-a bazat pe aprofundarea tehnicilor de advocacy pentru impunerea propunerilor ONG-urilor şi ale partenerilor sociali în cadrul consultărilor publice de elaborare a proiectelor legislative, fiind structurată în două parţi.

Prima parte a avut loc sâmbătă, unde s-a discutat despre ce înseamnă ‘lobby and advocacy’, iar cea de-a doua parte s-a desfăşurat duminică, când s-a insistat pe rezolvarea practică a unor probleme.

Din partea Asociaţiei Eelevilor din Călăraşi au fost prezenţi trei membri, respectiv Cosmina Scurtu, Bianca Bucă şi Alina Dobre. Mulţumim Forumului Tinerilor din România pentru invitaţie şi sperăm la o colaborare de lungă durată şi de impact, atât în beneficiul elevilor, cât şi al tinerilor”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei Elevilor din Călăraşi pe o reţea de socializare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide