ASPIIR vă invită la vernisajul expoziţiei “Arta,Inflamaţia şi Eu”

Joi,19 martie 2015, ora 18.00, călărăşenii sunt invitaţi la Muzeul Municipal Călăraşi  pentru vernisajul expoziţiei “Arta, Inflamaţia şi Eu” unde vor fi expuse 15 lucrări artistice, 15 poveşti.

Acţiunea este un proiect al Asociaţiei ASPIIR, care pune într-o dimensiune nouă înţelegerea curentă a bolilor inflamatorii intestinale, a afecţiunilor cronice în general propunându-şi să sensibilizeze asupra implicaţiilor şi poverilor cu care se confruntă persoanele afectate de aceste boli.

Evenimentul face parte dintr-o campanie ASPIIR de informare şi conştientizare a importanţei de a merge la medic atunci când simptomele digestive persistă, a importanţei de a adopta o alimentaţie şi un stil de viaţă cât mai sănătos.

Pe lânga factorul educativ, focusat în principiu pe generaţie tânără, din ce în ce mai expusă riscurilor de îmbolnăvire generata de alimentaţie super procesată şi stil de viaţă dezordonat, expoziţia urmăreşte şi sublinierea rolului artei ca metode de exprimare.

Toate lucrările reprezintă lecţii de frumos, izvorâte din experienţe la care vizitatorii sunt invitaţi să reflecteze şi să înveţe să preţuiască viaţa, mai ales că s-au alăturat acestei iniţiative şi cinci artişţi călărăşeni.

Expoziţia, găzduită de Muzeul Municipal Călăraşi, se deschide joi, 19 martie 2015, ora 18,oo şi va putea fi vizitată în perioada 19 martie – 5 aprilie 2015, de joi până duminică, între orele 10 – 18.

“Perspective” este un proiect ASPIIR susţinut de Tenaris Silcotub şi ABBVIE.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide