Astăzi va fi numit noul inspector general școlar al ISJ Călărași

Așa cum era de așteptat, prof. Elena Mihăilescu va fi instalată astăzi, la ora 15.00, în funcția de inspector general școlar prin detașare. Numirea se face în urma revocării/pensionării fostului inspector Constantin Tudor. Profesor de limbă engleză la Colegiul Economic Călărași din 1 septembrie a.c., după o escală la Floroaica (Vâlcelele), Elena Mihăilescu a activat ca profesor, în ultimii ani, în județul Constanța.

În data de 18 august a.c., la ora 22.00, Constantin Tudor a fost înștiințat prin fax, alături de alți 12 inspectori generali din țară, că a fost revocat din funcție. Numai că, în urma materialelor apărute în presă care conțineau declarațiile acestuia, Ministerul a decis revocarea ordinului de revocare din funcție.

Constantin Tudor și-a depus în acest timp cererea de pensionare, însă anunță că nu va renunța la procesul pe care îl va intenta Ministerului Educației.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide