Atelier de încondeiat ouă la Muzeul Dunării de Jos Călărași

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, desfășoară până pe 30 martie 2018 „Atelierul de încondeiat ouă”.

Manifestarea are loc la Secția Etnografie și Artă populară a muzeului și se bucură de prezenţa meşterilor populari AURICA ŞI MARINELA ANECI, Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava.

De asemenea, poate fi vizitată și expoziția cu vânzare de ouă încondeiate. Atelierul s-a bucurat de participarea a numeroși elevi din județul Călărași, dar și din București. În data de 29 martie în intervalul orar 15 – 17 vor fi prezente la atelier grupuri de elevi de la Colegiul National „Barbu Stirbei”  Călărași, coordonati de dna Marinela Dincă, care, împreună cu un grup de elevi veniți din Cipru, sunt implicați într-un proiect UNESCO.

Proiectul South Eastern Mediterranean Sea Project (SEMEP) desfășurat de Colegiul National „Barbu Stirbei” în parteneriat cu Liceul Saint John din Limassol, Cipru permite învățarea interdisciplinară și holistică prin educație ecologică si încorporează aspecte sociale, istorice, științifice, tehnologice, economice, etice și culturale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide