Atelier de încondeiat ouă la Muzeul Dunării de Jos Călărași

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, desfășoară până pe 30 martie 2018 „Atelierul de încondeiat ouă”.

Manifestarea are loc la Secția Etnografie și Artă populară a muzeului și se bucură de prezenţa meşterilor populari AURICA ŞI MARINELA ANECI, Vatra Moldoviţei, judeţul Suceava.

De asemenea, poate fi vizitată și expoziția cu vânzare de ouă încondeiate. Atelierul s-a bucurat de participarea a numeroși elevi din județul Călărași, dar și din București. În data de 29 martie în intervalul orar 15 – 17 vor fi prezente la atelier grupuri de elevi de la Colegiul National „Barbu Stirbei”  Călărași, coordonati de dna Marinela Dincă, care, împreună cu un grup de elevi veniți din Cipru, sunt implicați într-un proiect UNESCO.

Proiectul South Eastern Mediterranean Sea Project (SEMEP) desfășurat de Colegiul National „Barbu Stirbei” în parteneriat cu Liceul Saint John din Limassol, Cipru permite învățarea interdisciplinară și holistică prin educație ecologică si încorporează aspecte sociale, istorice, științifice, tehnologice, economice, etice și culturale.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
ISU Călărași/ Activități dedicate aniversării a 123 de ani de la înființarea primei structuri de pompieri cu comandă militară din această zonă

În data 1 aprilie 2018. I.S.U. „Barbu Ştirbei” al județului Călăraşi organizează activități de expunere a tehnicii de intervenție cu...

Închide