Atenție! Amenzi pentru cei care și-au termoizolat apartamentele și au construit șarpante pe blocuri, dacă nu solicită autorizații!

Direcția de Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Călărași aduce la cunoștință faptul că, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991 republicată, pentru realizarea lucrărilor de reabilitare termică a clădirilor având mai mult de trei niveluri este necesară obținerea unei autorizații de construire.

De asemenea, tot în conformitate cu prevederea legală sus menționată, este necesară obținerea unei autorizații de construire pentru realizarea de acoperișuri tip șarpantă peste terasa existentă.

Ca urmare, Direcția de Urbanism aduce la cunoștință tuturor proprietarilor de locuințe care au efectuat lucrări de reabilitare termică sau construire de acoperișuri tip șarpantă, să se prezinte la sediul instituției noastre în vederea intrării în legalitate, conform reglementărilor legislative în vigoare.

Trebuie menționat că, în condițiile realizării acestor lucrări fără obținerea autorizației de construire, persoanele în cauză sunt direct răspunzătoare de producerea unor incidente ce pot avea consecințe determinate de execuția defectuoasă a acestora.

Acest prim demers face parte dintr-o acțiune mai vastă care are ca scop final reglementarea din punct de vedere urbanistic a ansamblurilor de locuințe colective din municipiul Călărași.

Ca urmare, călărășenii sunt rugați să sprijine buna desfășurare a acestei acțiuni, fără a fi necesară aplicarea de măsuri punitive.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide