Atenție! Din 2 aprilie se închid două tronsoane ale bulevardului Nicolae Titulescu pentru executarea lucrărilor de modernizare

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă faptul că, începând cu data de 2 aprilie, tronsoanele Locomotivei-Borcea şi Prel. Bucureşti-Cornişei ale Bulevardului Nicolae Titulescu se vor închide circulaţiei rutiere pentru câteva luni.

Situaţia este generată începerea lucrărilor de modernizare a bulevardului, lucrări ce implică săpături la fundaţia carosabilului.

Pe lângă lucrările ce se vor realiza la carosabil, se va interveni cu lucrări de modernizare şi la trotuare şi spaţii verzi.

Valoarea proiectului privind modernizarea acestei artere este de 6.230.128,19 lei fără TVA, iar termenul de execuție este de 24 de luni.

Lucrările constau în modernizarea și amenajarea Bulevardului Nicolae Titulescu, între străzile Cornișei și Locomotivei (pe o lungime de 826,50 m. l.), însemnând carosabil, parcări, trotuare, zone verzi, intersecțiile cu străzile laterale, scurgerea apelor, relocarea instalației de iluminat, montare de mobilier stradal.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide