Atletism / Cătălin Câmpeanu, locul 8 la Campionatele Europene de Atletism din Suedia

Rodica Dohot. În perioada 1-3 martie s-a desfăşurat în Suedia, la Goteborg, Campionatele Europene de atletism. România a fost repezentată de Cătălin Câmpeanu sportiv legitimat la CSM Călăraşi, inclus fiind în lotul naţional de seniori al României. Câmpeanu este în mare formă, afirmă directorul CSM, Dumitru Chirilă, întrucât a obţinut recent la Campionatele Naţionale două medalii de aur. La proba de 60 de metri, Cătălin Câmpeanu a avut un timp foarte bun de 6,60 secunde fiind la doar 21 de sutimi de secundă de recordul mondial.

La Goteborg, Cătălin Câmpeanu, la doar 21 de ani, a obţinut un onorabil loc 8, după ce alături de alţi 24 de competitori, a trecut de prima serie, calificându-se în semifinale cu timpul cu 6,66 de secunde, dar, pentru o sutime de secundă nu a mai prins finala.

Chirilă este de părere că scorul lui Câmpeanu este un rezultat extrem de onorabil la seniori şi este un rezultat foarte bun pentru România.

Una din cauze, pentru care nu a mai prins finala la Goteborg, poate fi aceea că sportivul nu a luat în seamă o întindere la un picior, dar odată venit în ţară, acesta va merge la un centru de recuperare fizică din Bacău, întrucât medicii au depistat că are mică ruptură la fibrele musculare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide