August 2013, termenul limită de acordare al locuinţelor sociale

Rodica Dohot. Contestaţii, discuţii, reorganizarea comisiei de acordare, cazul Dumitrache, toate acestea au fost situaţii care au dus la neacordarea locuinţelor sociale situate în blocurile C 13 şi C 14 din municipiul Călăraşi. O altă cauză care a întârziat acordarea acestora a fost şi nefinalizarea lucrărilor la unul din blocuri şi anume racordarea la sistemul de energie electrică, lucru ce a durat foarte mult.

Până la sfârşitul lunii august, locuinţele din blocurile C13 şi C14 vor fi repartizate, proiectul fiind supus spre aprobare consilierilor într-o şedinţă extraordinară. Acordarea acestor locuinţe s-a tergirversat foarte mult datorită contestaţiilor, dar şi din cauza nefinalizării lucrărilor la reţeaua de alimentare cu energie electrică,” a declarat viceprimarul Marius Dulce pentru Obiectiv.

Sursa citată mai afirmă faptul că, lucrările de recordare a celor 2 blocuri de locuinţe la reţeaua de energie electrică au îngreunat puţin lucrurile. Marius Dulce mai spune că, imediat ce Enel-ul va semna procesul verbal de recepţie a lucrărilor cu constructorul şi primăria va primi avizul de funcţionare pentru partea electrică, problema este ca şi rezolvată.

„Referitor la lista cu cei care sunt îndreptăţiţi să primească o locuinţă socială, aceasta nu va suferi modificări decât în ceea ce priveşte ordinea, mai ales că au fost puşi în drepturi şi cei care au câştigat contestaţiile”, a mai afirmat viceprimarul Marius Dulce.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide