Aurel Nicolae a demisionat din UNPR/Este în tratative cu PSD

Astăzi, 14 iulie, deputatul Aurel Nicolae a organizat o conferință de presă prin care a anunțat că demisionează din UNPR. „Începând de astăzi mi-am depus demisia din funcția de președinte interimar al Organizației UNPR Călărași. Motivația este foarte simplă, nu mă regăsesc în acest proiect de viitor, proiect considerat de grupul parlamentar UNPR, ca singurul proiect viabil pentru a putea intra în Parlament, din toamnă. Cu siguranță cele două partide, UNPR și PMP, vor reuși un scor în așa fel să permită accesul în Parlament în toamnă. L-am recomandat pentru a putea prelua funcția de președinte interimar, pe Vasile Gâdea.”

Întrebat care va fi viitorul său politic, Aurel Nicolae a declarat că este în tratative cu PSD. „Deocamdată rămân independent. Sunt într-o negociere cu PSD. Am avut o întâlnire cu Dan Cristodor, am avut câteva întâlniri la București. Am rămas să stabilim spre sfârșitul săptămânii viitoare, ce formă va avea această colaborare. Voi merge la PSD dacă se va finaliza această colaborare. Eu am primit invitația de la centru de a mă alătura echipei PSD Călărași. Mai sunt câteva elemente de pus la punct, desigur eu sunt în graficul pe care l-au stabilit cu conducerea centrală.”

Odată cu demisia lui Aurel Nicolae, alți patru membri ai UNPR au demisionat. „S-au înregistrat alte patru demisii din partid și anume George Vlase, Florin Simion, și-a dat demisia din funcția de secretar general Claudia Păvălaș, dar a rămas membru, iar Elena Nicolache urmează să-și depună demisia. Doamna Nicolache nu a ascuns nicioadată faptul că va merge unde voi fi și eu. Este atașată mai mult de profilul meu politic, decât al colegilor mei.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide