Aurel Nicolae, președinte UNPR: „A fost o surpriză neplăcută pentru toți colegii plecarea lui Drăgulin la PNL”

Rodica Zaharia. În cursul zilei de joi, 4 februarie, la numai o zi după ce Drăgulin și-a anunțat oficial candidatura pentru încă un mandat de primar al municipiului Călărași, din partea PNL, la sediul UNPR Călărași a avut loc o conferință de presă. Subiectul principal a fost axat pe decizia primarului Drăgulin de a candida pe listele Partidului Național Liberal Călărași.

Deputatul Aurel Nicolae, președintele interimar al UNPR Călărași, a precizat că decizia lui Drăgulin este respectată în totalitate, chiar dacă nu este pe placul progresiștilor.

„Noi am primit pe 3 februarie 2016 o solicitare din partea domnului Daniel Ștefan Drăgulin, membru în cadrul Organizației Județene a UNPR Călărași prin care ne informează că renunță la toate funcțiile deținute în cadrul UNPR, exprimându-și dorința să rămână un simplu membru de partid. Această dorință îi este respectată în momentul ăsta de conducerea partidului nostru pentru că este adresată domnului președinte Gabriel Oprea. Pot să spun că decizia va fi luată zilele următoare de conducerea Consiliului Național al UNPR, decizia în sensul de acceptare. Spun asta pentru că domnul Daniel Drăgulin nu este un simplu membru al Organizației UNPR Călărași. Acum solicită acest statut, dar conducerea va decide”, a declarat președintele interimar al Organizației UNPR Călărași, deputatul Aurel Nicolae.

Întrebat dacă a fost surprins de decizia lui Drăgulin, deputatul Nicolae a menționat:

„Da și nu. Dacă vă uitați la ultimele declarații, chiar aici, în conferința de presă, domnul Drăgulin spunea: – nu mi-e frică, candidez singur și voi câștiga indiferent de situație. Și a mai avut o declarație: – câștig fie cu PNL, fie cu PSD, fie cu UNPR”. Îi respect 100% decizia și eu și colegii mei, eu personal nu sunt de acord cu ea, dar este decizia dânsului, așa și când a venit în partid, tot decizia dânsului a fost, nu sunt avocatul și impresarul nimănui, eu pot să spun ce putem face noi în partid, ce face fiecare e problema respectivului. Cu siguranță dânsul și-a făcut socotelile în urma sondajelor, eu am vorbit ieri cu dânsul, mi-a mulțumit pentru modul cum am colaborat. De asemenea îi transmit și pe acestă cale mulțumirile noastre, ale Organizației Județene, pentru că venirea dânsului a fost mult mai vizibilă pentru organizația Călărași, chiar Regiunea Sud Muntenia cu care avea o relație foarte bună. Oricum, a fost o surpriză neplăcută pentru toți colegii, dar asta nu înseamnă că am avut vreunul dintre noi reacții de a nu fi de acord cu decizia dânsului.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide