Autobuze noi pentru transportul public de persoane din Călărași

Societatea care prestează serviciul de transport public local în municipiul Călăraşi, Alitrans Com SRL, intenţionează să achiziţioneze patru autobuze noi pe care să le introducă pe cursele pe care le efectuează.

Conform contractului de delegare a serviciului de transport local, societatea Alitrans a avut nevoie de aprobarea Consiliului Local pentru a realiza această achiziţie, lucru ce s-a întâmplat în şedinţa de Consiliu din luna iulie a.c. Un astfel de autobuz a fost adus la Călăraşi şi prezentat executivului Primăriei la începutul acestei săptămâni.

Conform reprezentanţilor societăţii respective, în perioada următoare se va căuta varianta cea mai acceptabilă ca preţ pentru cele patru autobuze moderne. În momentul de faţă se află în discuţii cu o reprezentanţă a Mercedes din Turcia cu care se negociază această achiziţie. Preţul unui autobuz se ridică la valoarea de aproximativ 200.000 de euro.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide