Bac 2016/Niciun elev din județul Călărași nu a obținut media 10

a1.ro

Rezultatele obținute de absolvenții de liceu la sesiunea din vară a Bacalaureatului 2016 au fost publicate online astăzi, 12 iulie, pe balalaureat.edu.ro. Elevii nemultumiți de notele primite pot să depună contestații astăzi, 12 iulie, între orele 16.00 și 20.00. Rezultatele înainte de contestații arată că niciun elev din județul Călărași nu a reușit să obțină media 10. Media cea mai mare a fost obținută de o elevă de la Colegiul „Barbu Știrbei”, Cornea Andreea Emilia – 9.95, urmată de o elevă de la Liceul „Alexandru Odobescu” din Lehliu Gară, Miliță Dana Ioana – 9.83. La Colegiul Economic, media cea mai mare a fost de 9.6, obținută de eleva Dumitru Andreea.

La polul opus se află două licee din județul Călărași care nu au avut niciun elev promovat, Liceul Tehnologic „Dan Mateescu” și Liceul Tehnologic „Duliu Zamfirescu” din Dragalina. Rezultatele finale se vor afișa pe 16 iulie.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Astăzi, călărășenii sunt așteptați la prezentarea lotului de handbal AHC Dunărea

Astăzi, 12 iulie, ora 19:00, va avea loc prezentarea lotului de handbal AHC Dunărea pentru noul sezon 2016-2017. Evenimentul va...

Închide