Balta de pescuit DNK (Siderurgic) / 10 lei pe zi de persoană

Vremea bună, vestea că se prinde peşte, dar şi preţul extrem de mic pentru o zi de pescuit (doar 10 lei/zi) i-a făcut, week-end-ul trecut, pe foarte mulţi iubitori de pescuit şi natură să îşi scoată undiţele din debarale şi să se îndrepte spre ieşirea din municipiul Călăraşi spre Bucureşti, pe bazinul piscicol siderurgic.

Aflată în administrarea societăţii DANIKA, balta a fost reintrodusă în circuitul pescuitului sportiv anul acesta, iar administratorii acesteia şi-au propus de la bun început să le ofere amatorilor un loc de petrecut timpul liber la preţuri foarte avantajoase.

Localizată pe DN3, la intrarea în municipiu dinspre Bucureşti, balta de pescuit este populată cu o varietate mare de peşte şi anume ştiucă, crap, caras, novac, biban, roşioară şi fitofag.

Preţul este de 10 lei pe zi de persoană, pescarii neavând limită de captură.

Balta DNK se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 60 de hectare, cu o adâncime ce ajunge până la 2 metri, şi este amenajată în aşa fel încât să păstreze un caracter cât mai sălbatic, locurile de pescuit fiind situate în stuf, astfel încât pescarii să se bucure cât mai mult de natură.

Balta DNK este într-o continuă reamenajare şi modernizare pentru a oferi pescarilor cele mai bune condiţii. Cât vremea o va permite, pescarii sunt aşteptaţi să îşi încerce norocul şi răbdarea la o partidă de pescuit pe una dintre cele mai mari bălţi din apropierea Călăraşiului.

1 Comentariu

  1. iosif brostito
    19 septembrie 2015 - 13:23

    Voi pompati apa din canalul siderurgic si pe deasupra mai si braconati pestele din acelasi canal nesimtitilor.

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Şcolile din Dor Mărunt şi-au deschis porţile pentru noul an şcolar

Mircea Brânduşă. Gata cu vacanţa! Au reînceput cursurile şcolare. Ca în fiecare an, mijlocul lunii septembrie aduce împreună copii, cadre...

Închide