Barajul, doar o formalitate!

Sorin Anghel. CSM Călăraşi a transferat în această vară un microbuz de handbalişti. Noua faţă a formaţiei antrenate de către Sabin Dacău este mult mai bună faţă de sezonul precedent. Acum, în vestiarul echipei se găsesc numele grele din handbalul românesc precum Pralea, Gavriloaia, Mitrea, Pârâianu sau Popovici. În mod absolut firesc, meciul de baraj împotriva celor de la Universitatea Cluj-Napoca a fost doar o formalitate. Sub privirile primarului Daniel Drăgulin, călărăşenii i-au învins pe ardeleni cu 41-28 şi pândesc acum pe Bucovina Suceava, formaţie cu grave probleme financiare. Moldovenii au un lot foarte subţire în acest moment şi se gândesc să se retragă din Liga Naţională pentru a face loc celor de la CSM Călăraşi. Deocamdată, nu este nimic bătut în cuie, însă sunt semne tot mai clare că Sabin Dacău nu a făcut această campanie costisitoare de transferuri doar pentru Divizia A.

Meciul cu Universitatea Cluj-Napoca a fost unul fără istoric. Pralea a închis poartă încă de la începutul jocului, în vreme ce coechipierii săi au punctat fără milă. Experienţa lui Pârâianu a dat o notă de seriozitate Călăraşiului, însă pivotul venit de la Reşita este încă nepregătit din punct de vedere fizic. Extremele venite de la Suceava, Gavriloaia şi Mitrea, au jucat atât cât a trebuit. Mai departe, jocul a curs firesc, ardelenii având doar rolul unui cobai.

În perioada următoare, antrenorul Sabin Dacău va pune accent pe pregătirea fizică. Jucătorii se vor perinda între sala de forţă şi Plaja Mare, acolo vor avea parte de alergări istovitoare. Totul pentru că la startul sezonului, programat la 15 septembrie, călărăşenii să poate faţa oricărui adversar.

O notă foarte proastă pentru echipamentul purtat de călărăşeni sâmbătă. Când ai în echipa jucători plătiţi cu mii de euro, nu poţi să-i trimiţi pe teren îmbrăcaţi cu “saci de rafie”. Tricouri cum au handbaliştii de la CSM Călăraşi găsim la majoritatea echipelor din Liga Tractoriştilor. Dacă ai Mercedes, nu poţi să te îmbraci din bazar. Ori dacă faci asta, se cheamă că eşti ţăran.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide