Bărbat de 31 de ani din Frăsinet, arestat 30 de zile. Acesta avea asupra sa un permis fals de conducere

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fundulea – Formațiunea Rutieră au oprit pentru control, la data de 29 noiembrie a.c., pe D.J. 303, în afara localității Gurbănești, un vehicul condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Frăsinet, județul Călărași. 

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate și un permis de conducere emis de autoritățile din Spania.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar documentul pe care l-a prezentat este fals.

În cauză au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

În urma administrării probatoriului, față de persoana în cauză s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 5 decembrie a.c., Judecătoriei Lehliu Gară a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide