Bărbat de 39 de ani, rănit într-un accident rutier produs la Vărăști

Accident rutier în localitatea Vărăşti, comuna Dorobanţu, soldat cu rănirea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, pasager într-un autovehicul. Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Chiselet au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD.

În data de 19.02.2020, ora 17.55, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Chiselet au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în satul Vărăşti, comuna Dorobanţu, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex masculin în vârstă de 39 de ani şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce un autovehicul în care se aflau trei persoane a derapat şi s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat o singură victimă, un bărbat (pasager în vehicul, în vârstă de 39 de ani, care era conşient şi prezenta traumatisme la nivelul capului, în zona parietală)

Celelate două persoane aflate în autovehicul nu prezentau traumatisme şi au refuzat examinarea sau transportul la spital pentru verificări mai amănunţite.

Bărbatul rănit a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD, a primit îngrijiri şi a fost transportat la spital.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide