Bărbat din Budești, reținut de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești au reținut un bărbat care a condus un autoturism pe drumurile publice, deși nu avea permis și consumase alcool.

În ziua de 27 iunie a.c., polițiștii au oprit pentru control pe strada Albiei, din comuna Frumușani, județul Călărași, un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Pungești, județul Vaslui.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la  testarea cu aparatul etilotest a prezentat o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind  depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide