Bărbat din Fundulea arestat preventiv pentru conducere fără permis

Poliţiştii au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Călăraşi, pe numele unui bărbat din oraşul Fundulea, judeţul Călăraşi.

În ziua de 23 mai 2016, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Călăraşi, pe numele lui G. Florin, de 23 ani, din oraşul Fundulea, judeţul Călăraşi, pentru săvârşirea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

În județul Călărași
au fost depistate ale două cazuri de conducere fără permis. În seara de 23 mai, polițiștii călărășeni au depistat doi bărbaţi conducând fără permis, pe raza judeţului Călăraşi.

Poliţiştii au prins pe raza localităţilor Lehliu Gară şi Roseţi, pe doi bărbaţi, în vârstă de 22 şi 39 ani, din comuna Roseţi, respectiv Bucureşti, care conduceau pe drumurile publice autovehicule fără a poseda permis.

Celor doi bărbaţi poliţiştii le-au întocmit dosare penale pentru săvărşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Elevii călărășeni sunt invitați să participe la concursul „Prietenii pompierilor”- ediţia 2016

Pompierii călărășeni vor desfășura etapa judeţeană a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi „Prietenii pompierilor”- ediţia 2016. Concursul va avea loc...

Închide