Bărbat din Independența, urmărit internațional pentru tâlhărie, prins de polițiști

Un bărbat urmărit internațional de autoritățile judiciare din Germania pentru tâlhărie, a fost identificat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Călărași.

La data de 24 aprilie a.c., polițiștii au depistat, în comuna Independența, județul Călărași, un bărbat, de 50 de ani, din aceeași localitate, urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Inspectoratul General al Poliției Române.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul Direcției Generale a Poliției Municipiului București.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide