Bărbat din Jegălia, cercetat penal pentru infracțiunea de depozitare necorespunzătoare a îngrășămintelor chimice

În acest weekend, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acţiune ce a urmărit modul în care sunt respectate prevederile legislaţiei în vigoare de către agenţii economici înregistraţi/autorizaţi să efectueze operaţiuni cu îngrășăminte chimice.

Totodată, s-a urmărit și depistarea altor nereguli ce pot prezenta riscuri majore de producere a unor evenimente grave pentru sănătatea populaţiei şi mediul înconjurător.

Astfel, în urma verificărilor efectuate a fost depistat un bărbat, de 51 de ani, din comuna Jegălia, județul Călărași, care ar fi depozitat în condiții necorespunzătoare 24.000 de kg de îngrășăminte chimice.

Administratorul societăţii este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea obligației de depozitare a îngrășămintelor chimice și produselor de protecția plantelor numai ambalate și în locuri protejate.

Controalele poliţiştilor, privind modul de depozitare a substanțelor periculoase, vor continua.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide