Bărbat evadat din arestul Poliției Budești. Poliția îl caută!

Polițiștii călărășeni caută un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Oltenița, Județul Călărași, care, în cursul zilei de astăzi,  a evadat din sediul poliției orașului Budești.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 11:55, inculpatul a evadat din sediul poliției orașului Budești, județul Călărași.

Din primele verificări a rezultat că la data de 13.08.2019, în jurul orei 10.00, bărbatul s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Budești, însoțit de apărătorul ales, unde a fost audiat în calitate de inculpat într-un dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

După ce i s-a comunicat că va fi reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta, la scurt timp, a fugit din sediul poliției.

Semnalmente: înalțime apoximativ 1,90 cm, greutate aproximativ 105 kg., constituție robustă, tuns scurt, ten închis, poartă barbă și are tatuaje pe ambele brațe.

La momentul evadării era îmbrăcat într-un tricou de culoare galbenă, pantaloni scurți de culoare albastră și pantofi sport de culoare roșie.

Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide