Bărbat reținut de poliție pentru contrabandă cu țigări

Polițiștii din Călărași au descoperit un transport ilegal cu 6.000 de țigarete. Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată.

În acest weekend, polițiștii de investigare a criminalității economice, împreună cu cei rutieri au depistat în trafic, pe raza municipiului Călărași, un autoturism cu care se transportau ilegal țigarete.

În urma verificărilor, în vehicul au fost descoperite 6.000 de țigarete, acestea ar fi aparținut unui bărbat de 49 de ani, din comuna Scânteia, județul Ialomița.

Bărbatul ar fi intenționat să le comercializeze, fără a putea face dovada provenienței acestora.

Cercetările sunt continuate în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă, sau sunt destinate săvârșirii acesteia”.

Față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide