Baza Navrom va deveni complex sportiv multifuncțional

Pentru actuala bază sportivă NAVROM, unde în prezent funcţionează Asociaţia Județeană de Fotbal Călărași, Primăria Călărași dorește să obțină finanțare de la C.N.I. S.A., prin subprogramul „Complexuri sportive”, pentru promovarea unui proiect de amenajare a unui complex sportiv multifuncțional care să conțină un teren de tenis și un teren de sport multifuncțional (teren de handbal, baschet, fotbal, volei) .

Pentru a se realiza acest proiect, conform cerințelor CNI, Municipiul Călărași trebuie să pună la dispoziție întregul imobil care este constituit din teren și construcții (teren în suprafață din 3255 mp și construcții în suprafață construita de 902,75 mp), situat în municipiul Călărași, str. Dobrogei, nr.2, imobil aflat în administrarea Consiliului Local Călărași, identificat cu număr cadastral 2831 înregistrat în Cartea Funciară nr. 21538 a localității Călărași, având următoarea structură: teren intravilan în suprafață de  3255 mp şi următoarele construcții: C1 – cabină poartă + casă bilete în suprafață utilă de 7,30 mp/C2 – cabină afișier scor în suprafață utilă de 22,30 mp/C3 – birou + vestiar în suprafață utilă de 81,30 mp/C4 – scenă spectacol în suprafață utilă de 103,10 mp/C5 – tribună în suprafață utilă de 688,70mp.

Astfel, în şedinţa de Consiliu Local de miercuri, 30 septembrie 2015, pe ordinea de zi se află două proiecte în acest sens: unul vizează revocarea Hotărârii  nr. 67/28.05.2009 privind darea în folosință gratuită a Bazei Sportive „NAVROM” imobil –teren situat în mun. Călărași, str. Dobrogei, nr. 2, jud. Călărași, către Asociația Județeană de Fotbal Călărași, precum și aprobarea predării amplasamentului descris mai sus Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții – CNI S.A. în vederea executării obiectivului propus.

Ulterior, Municipiul Călărași va asigura, în condițiile legii, suprafețele de teren necesare pentru depozitare și pentru organizarea șantierului. De asemenea, Consiliul Local Călăraşi se angajează să asigurare finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități (electrică, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc.).

Conform cerințelor CNI, Municipiul Călărași se obligă ca, după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia și să-l întrețină pe o perioadă de  minimum 15 ani.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide