„Billa” sau „Mega Image” pentru Piaţa Centrală

Rodica Dohot. Discuţii pe marginea reabilitării Pieţei Centrale din municipiul Călăraşi s-au făcut de multe ori. Reprezentanţii marilor reţele de supermarketuri au venit, au studiat problema şi iată că deja unii s-au decis să se şi apuce de treabă. Municipalitatea călărăşeană a primit o solicitare din partea unui investitor de a concesiona Piaţa Centrală urmând că toată construcţia să fie transformată într-un supermarket.

„Primăria Călăraşi a primit o solicitare pentru a se construi un supermarket în locul unde este amplasată Piaţa Centrală, un lucru foarte bun zic eu, Billa sau Mega Image. Săptămâna viitoare ar trebui să depună la Primărie toată documentaţia necesară, ulterior proiectul fiind introdus în şedinţa de Consiliu Local de la finalul acestei luni. Dacă proiectul va primi avizul consilierilor, la începutul lunii august, constructorul ar trebui să primescă autorizaţie de începere a lucrărilor.”, a declarat, pentru Obiectiv, primarul Daniel Ştefan Drăgulin.

Din punctul de vedere al primarului Drăgulin acest lucru este foarte bun pentru Călăraşi. În condiţiile în care economia este într-o situaţie de stagnare, o nouă învestiţie nu poate aduce decât un plus pentru economia călărăşeană.

„Atâta timp cât îţi vine un investitor care să-ţi creeze în jur de 100 de locuri de muncă şi care deschide zona este foarte bine. Referitor la locurile de parcare din zonă, aferente acestui market, vom lua măsuri după ce ei vin cu proiectul, vedem cum stă treaba, vedem ce suprafaţă de teren este acolo, vom discuta cu specialiştii şi vom găsi cea mai bună alternativă pentru parcare.”, a mai precizat Drăgulin.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide