Blocul de locuinţe sociale C15, aproape de finalizare

Lucrările la blocul cu 29 de unităţi locative C15, situat în strada Pescăruş, din municipiul Călăraşi, se apropie de finalizare. Începute toamna trecută, lucrările au avansat destul de repede datorită fondurilor obţinute de Primăria Călăraşi, anul acesta, de la Ministerul Dezvoltării. Valoarea totală a contractului de lucrări este de 7.613.188 lei.

Conform informaţiilor primite de la Gheorghe Ciocârlan, directorul Serviciului Public Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ (SPCTAFL), infrastructura, suprastructura şi închiderile exterioare ale blocului C15 sunt terminate în proporţie de 100%, în acest moment fiind demarate lucrările la acoperiş. Au fost achiziţionate tabla de tip Lindab, polistiren pentru izolaţia exterioară şi tâmplăria PVC pentru geamuri şi uşi, precum şi uşile de intrare în apartamente, centralele termice cu elementele de legătură corespunzătoare şi uşile de la adăpostul ALA. Instalaţiile electrice, termice şi sanitare sunt la 40%, reţeaua de apă este finalizată, la fel şi partea de canalizare. În perioada următoare se vor mai monta şi confecţiile metalice la balcoane şi casa scării.

Potrivit termenului PIF, la 31 decembrie a.c. blocul va fi finalizat de către antreprenorul general SC Confort SA, urmând ca până în martie 2016, toate utilităţile să fie racordate.

Blocul C15 dispune de 29 de unităţi locative astfel: 11 apartamente cu o cameră, 12 apartamente cu 2 camere şi 6 apartamente cu 3 camere.

În acest moment, Comisia de repartizare a locuinţelor sociale din cadrul Primăriei Călăraşi lucrează la stabilirea listei de priorităţi în care se vor regăsi toţi cei care au dosare complete cu cereri pentru o locuinţă socială.

Ultimele locuinţe sociale repartizate de Primăria Călăraşi sunt cele din cele două blocuri adiacente, C13 şi C14, repartizarea făcându-se în toamna anului 2013.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Directorul EcoAqua e optimist: „Lucrările pe CL 8 se vor termina la 31 decembrie a.c.”

Săptămâna aceasta, Cezar Neagu, directorul EcoAqua, operatorul regional de apă şi canalizare care implementează în municipiul Călăraşi binecunoscutul proiect CL...

Închide