Boxeri călărăşeni pe podium la Cupa României Cadeţi 2018

Tinerii boxeri călărăşeni au început sezonul oficial al competiţiilor cu clasări pe podium. Prima competiţie oficială din acest an aduce şi primele rezultate notabile pentru boxul din cadrul CSM Călăraşi. Aur, argint şi două medalii de Bronz pentru sportivii călăraşeni.

La competiţia desfăşurată în perioada 13-18.04.2018 la Brezoi, judeţul Vâlcea, CSM Călăraşi a fost reprezentat de 5 sportivi, 4 dintre ei urcând pe podiumul de premiere şi obţinând medalii la prima lor competiţie oficială din 2018.

-Vasile Mario (59 kg) – Locul I

-Pavel Ionuţ (36kg) – Locul II

-Gogoloş Nicolae (43kg) – Locul III

-Bouroşu Damian (44,5kg) – Locul III

„Pentru Vasile Mario va urma o perioadă de pregătire în vederea participării la Campionatul European de Cadeţi unde avem încredere că va reprezenta cu succes CSM Călăraşi, chiar dacă va fi prima lui competiţie internaţională.

Cu siguranţă e doar începutul acestor copii în drumul lor spre marea performanţă! Felicitari!”, au scris antrenorii sportivilor pe pagina de facebook ca Secţiei de Box.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide