Boxeri călărășeni pe podium la Cupa României Cadeți 2018   

Tinerii boxeri călărășeni au început sezonul oficial al competițiilor cu clasări pe podium. Prima competiție oficială din acest an aduce și primele rezultate notabile pentru boxul din cadrul CSM Călărași. Aur, Argint și două medalii de Bronz pentru sportivii călărașeni.

La competiția desfășurată în perioada 13-18.04.2018 la Brezoi, județul Vâlcea, CSM Călărași a fost reprezentat de 5 sportivi, 4 dintre ei urcând pe podiumul de premiere și obținând medalii la prima lor competiție oficială din 2018.

-Vasile Mario (59 kg) – Locul I

-Pavel Ionuț (36kg) – Locul II

-Gogoloș Nicolae (43kg) – Locul III

-Bouroșu Damian (44,5kg) – Locul III

„Pentru Vasile Mario va urma o perioadă de pregătire în vederea participării la Campionatul European de Cadeți unde avem încredere că va reprezenta cu succes CSM Călărași, chiar dacă va fi prima lui competiție internațională.

Cu siguranță e doar începutul acestor copii în drumul lor spre marea performanță! Felicitari!”, au scris antrenorii sportivilor pe pagina de facebook ca Secției de Box.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide